Makeripples | Workshops, Retreats & Föreläsningar
2
page,page-id-2,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive
 

Workshops, Retreats & Föreläsningar

Kommande Events

Shambala mist

24-27 maj 2018, Yogaretreat på Shambala Gatherings, Borntorpet Bergslagen.

Norr om Högklint, bara 7 km från Visby, ligger Fridhem där prinsessan Eugenie under 1800-talet byggde sitt sommarresidens.

Följ med oss hit den 24:e-27:e Maj för ett fantastiskt yogaretreat där vi tillsammans skapar förutsättningar för din bästa sommar någonsin.

 

Läs mer & boka här

Genomförda Events

Frötuna

9-11 Juni 2017, Försommar retreat på Frötuna Gård, Uppsala

Att få möta semestern redan avkopplad från vardagens stress, påfylld med kraft att njuta till fullo av sommaren. Hur skulle det kännas?

Att få andas in varje stund i Moder natur när hon är som allra mest ljus och magisk och att samtidigt bo bekvämt och äta gudomligt. Att få vara, släppa taget, i rörelse och stillhet, med dagliga yogaklasser och meditationer på natursköna Frötuna Gård i Uppsala. Det är Du värd!

 

Gotlandsbild

27- 30 April 2017, Yogaretreat vid Ihreviken på Gotland

Med havet, stranden, vinden och förhoppningsvis vårsolen som följeslagare börjar och avslutar vi varje dag med fokus på vårt inre.
Ihreviken är en plats 3 mil norr om Visby, inramad av magnifika klintar åt både norr och söder, där en 2 km lång sandstrand breder ut sig.
Vi bor på Ihrebadens Vandrarhem och samtliga yogaklasser kommer att hållas i Ihre Kvarn, en fantastisk byggnad av kalksten, byggd år 1870 och belägen ca 500 m från vandrarhemmet.

Yoga betyder att förena. Vi förenar vår kropp, vår själ och vårt sinne, med hjälp av vårt andetag.

Yoga är till för alla. Så välkommen med eller utan förkunskaper.

 

image

Anlita mig som föreläsare

Om det är någonting jag brinner för så är det förändring i det lilla – därav mitt företagsnamn Make Ripples.
Jag tror att all förändring börjar med ett nytt sätt att tänka, ett nytt sätt att agera, ett nytt sätt att vara hos varje enskild individ.

Jag har ett förflutet inom modebranschen, där jag gjorde en relativt snabb karriär från inköpsassistent till inköpschef. Jag var, liksom de flesta som snabbt når en chefsposition, högpresterande. Jag lyckades undvika den berömda väggen genom att säga upp mig och starta eget innan min stressnivå nådde för höga höjder och idag föreläser jag om frågor som; varför det är så många av oss som upplever att vi är ”en person på jobbet” och ”en annan person privat”. Varför känner vi ett behov av att välja bort sidor av oss själva när vi är på jobbet?
Om att varannan chef lider av ”the imposter syndrom” – bluffsyndromet. Och vikten av att vara närvarande i nuet och helt acceptera det som är, innan man kan göra en bestående förändring.
Detta är frågor som berör mig, dels efter egna upplevelser och dels genom samtal med många av de kunder jag möter i yogan.

I mina  föreläsningar väver jag också in övningar som ger ett mervärde både under och efter föreläsningen.

Boka här